Deze website maakt alleen gebruik van cookies om uw online gedrag op deze website te kunnen analyseren. Met deze gegevens zullen wij de website kunnen verbeteren ten doeleinde om u beter van dienst te zijn. Bij het achterlaten van een reactie, wordt naast uw ingegeven naam ook het ip-adres vastgelegd. Dit in verband om misbruik van deze functie te voorkomen. Wilt u meer informatie, kunt u een mail sturen naar info@lequin.nl. Let op: Wij geven uw informatie niet aan derden.

  • Afdrukken

San Relaxt

Vandaag zien we de campground bij daglicht. Het doet niet bijzonder aan. Het enige vervelende is dat de toiletten dicht zijn en dat met een overvolle tank aan boord zitten. Als dan ook nog blijkt dat Henny het stokje heeft overgenomen van Ingrid en nu een rommelende maag heeft, moeten we eigenlijk toch wel echt een sleutel hebben. Bij het gebrek aan dit item gaat Henny toch maar naar de eigen toilet. Het is gehorig. Harm, die nu hoge nood heeft, biedt aan om de sleutel te gaan halen. Hij vraagt nog wat vertalingen, maar toch besluit Ingrid mee te lopen. Kunnen ze direct een schroevendraaier vragen voor het vastzetten van de douchedeur. Als ze terug komen zonder schroevendraaier gaat Ingrid terug om te betalen.

Oeps, foutje bedankt

Bij terugkomst blijkt dat ze bewust haar kennis van engels misbruikt heeft. Op de vraag welke prijs afgesproken was, geeft zij aan dat het 45 was ipv 54. Ach ja wij ook eens een mazzeltje. Naar de dump want de toilettank moet echt geleegd worden. Als we de camper neerzetten, zien we dat niet het handig is. Toch lozen we onze toilet en grijze water. Ik koppel de slang af en dan... Nee de slang was nog niet klaar en ik zie  de ontlasting van Jesper nog de slang uitkomen. Mmmm wat fijn. Het station is  geheel besmeurd met toiletpapier en mini drolletjes. Gelukkig is de Amerikaanse buurman van het station behulpzaam. Harm spuit de straat als een pro schoon. Gelukkig kunnen we weg.

Het is maar een klein eindje, gezien gisteren het enige voordeel. We gaan voor Mission Bay Rv Park. Bij aankomst valt de prijs erg tegen. 88 dollar is ons net te gortig. Onze neuzen in de boeken om een goeie campground te vinden. Santa Fe Rv Park wordt het. Hoewel de ligging van dit park is misschien niet helemaal optimaal, langs highway 5, maar ach het is een leuk park met veel comfort. Gezien de gesteldheid van Henny en het lage enthousiasme bij de rest maken we er een relaxte dag van. De laatste dagen waren enorm hectisch en nu maar even een pas op de plaats. Morgen gaan we naar Seaworld. Jesper zal daar zeker van gaan genieten. Free willy daar moet ik alleen maar aan denken. Zullen we hem dan wel zien ?

Volg mij op social media: