Deze website maakt alleen gebruik van cookies om uw online gedrag op deze website te kunnen analyseren. Met deze gegevens zullen wij de website kunnen verbeteren ten doeleinde om u beter van dienst te zijn. Bij het achterlaten van een reactie, wordt naast uw ingegeven naam ook het ip-adres vastgelegd. Dit in verband om misbruik van deze functie te voorkomen. Wilt u meer informatie, kunt u een mail sturen naar info@lequin.nl. Let op: Wij geven uw informatie niet aan derden.

Ben je weer een beetje opgewarmd ? Het was zeker koud aldaar in het land van vuur en ijs. Dan werd je ook nog eens niet warm van het getoonde spel, IJsland - NL 2-0. Ik sluit mijzelf vooralsnog niet aan bij de kriticasters als Ronald de Boer, die jouw hoofd in de guillotine willen zien. Ik sluit mij nog niet aan bij de meerderheid van de bondscoaches, die vinden dat jou houdbaarheid allang verstreken is. 

Ik schrijf je even om je alsnog welkom terug te heten bij ons voetbalparade paardje. Het oranje werd op het afgelopen WK derde en daarom moeten we hoge ogen gaan gooien op het aanstaande EK. Met jouw aan dat roer en met die staat van dienst, heb ik daar alle vertrouwen in. Toch wil ik je nog iets influisteren, want heel Nederland lijkt het te zien, maar jouw recente voorgangers en ook jij schijnbaar niet.

De vraagstelling van de titel geeft aan dat ik niet weet wat ik er van moet denken. Waar moet ik iets van denken? Van de gehele soap rondom de aanstelling van de nieuwe trainer bij AZ. Van Basten kan niet meer, Alex Pastoor mag niet meer en Johnny wil het weer. Dat er wat mis is gegaan, is overduidelijk, maar toegeven blijft voor de beleidsbepalers van de club moeilijk; " Ze moeten nog evalueren."

Even voor de duidelijkheid. Het hoofdonderwerp van mijn blog is niet extreem veranderd. Ik praat niet met een Vlaamse tongval en heb nu niet het beroep van seksuologe aangenomen, dat laat ik aan mevrouw Liekens. Ook ga ik het niet hebben over de aanstaande concerten van onze Brabantse zanger, dat laat ik aan de heer Meeuwis. Laat staan dat ik het over de kansloze popartiesten ga hebben met de onbeschrijfbare factor, dat laat ik aan de heer Smits en consorten.

Ik had even geen inspiratie om weer iets te schrijven. Het was even weg. Want de bal rolt en als er al overwinningen in de Kuip gestolen kunnen worden, is het eigenlijk bijna een perfecte wereld. Of toch niet ? Klaarblijkelijk zijn er aandachtsjunkies en verantwoordelijke, die door hun gedrag en beslissingen mij weer reden geven om te schrijven. Gelukkig, nou ja gelukkig voor mijn blog dan wel te verstaan, bestaan deze mensen nog.

Volg mij op social media: