Deze website maakt alleen gebruik van cookies om uw online gedrag op deze website te kunnen analyseren. Met deze gegevens zullen wij de website kunnen verbeteren ten doeleinde om u beter van dienst te zijn. Bij het achterlaten van een reactie, wordt naast uw ingegeven naam ook het ip-adres vastgelegd. Dit in verband om misbruik van deze functie te voorkomen. Wilt u meer informatie, kunt u een mail sturen naar info@lequin.nl. Let op: Wij geven uw informatie niet aan derden.

  • Afdrukken

Malibu Cola

De oma's worden gebeld. Het is bij ons vroeg, maar bij hun nu etenstijd. Morro Bay heeft niet veel bereik. Na een aantal pogingen krijgen we Groningen aan de lijn. Oma heeft genoeg te vertellen. Als het thuisfront weer up to date is gaan we weg. Ik stuur de wagen als een volleerd chauffeur weer van de plek weg. Vandaag taaien we verder zuidwaarts naar Malibu beach. Ik zie palmbomen met een cocktail voor me als ik daar aan denk. De wegen zijn vandaag iets breder, minder bochtig en snel te bereiden. We stoppen een half uur na afvaart voor een nodige tankbeurt. Het is wel even zoeken hoe en wat, maar het lukt.

Santa Barbara

Foodmaxx wordt ook nog bezocht, zij het iets verder weg. De omgeving vandaag is misschien wel mooier dan gisteren en niet onbelangrijk, blauwe lucht. Ingrid is weer iets beter en Jesper heeft meer vlekjes. Alles gaat voorspoedig en ik zie de aankomsttijd op de werkende tomtom met minuten verminderen. Naast mij zit vandaag geregeld een andere bijrijder. Alle willen vandaag even eerste rang zitten. Ingrid geeft wel een aantal keer aan dat ze vandaag ook wilt rijden. Het komt er alleen niet van. De straatjes zijn soms zo smal. In het ANWB boekje lezen we over een oude missie post in Santa Barbara. We rijden er heen en in dit exclusieve stadje is dat soms wel krap.

De post is de moeite waard en de kosten zijn maar 5 dollar. Even wat anders dan Hearst Castle. Al was het alleen maar omdat we vrij waren om te wandelen in dit gebouw. Jesper was wel een beetje nukkig. Maar omkopen met een Foodmaxx ijsje was niet erg moeilijk. Als het einddoel nadert, wordt ook de spanning groter. Hebben we wel een plek op Malibu beach Rv Park. Deze idyllisch gelegen campsight ligt op een heuvel met uitzicht over de oceaan.

Bij aankomst is er geen bordje te bekennen dat het vol is. Gelukkig is er dus nog plek en uit kostenoverweging boeken we een plek met mountain view. Dit betekent dat je met de kont van de camper naar het water staat. Dat is wel erg vervelend, maar niet heus. We zijn vroeg dus zetten Karsten in de rugdrager en dalen af van de heuvel naar het strand. Dit gebeurt via een alternatieven route en moeten oppassen dat we niet op ons muil gaan. Aangekomen op het strand is het genieten.

Het is een echt Amerikaans strand met dito huisjes. Wat mooi, precies mijn idee en wat echt vakantie. Harm speelt voor clown en doet elke keer of hij bijna nat gemaakt wordt door de golvende zee. Jesper lacht heel het strand bij elkaar. Als we even staan te genieten gebeurd echter wat Harm steeds uitbeeldde, de voeten werden nat. Nou ja, alleen Henny dan. Harm sprak toen direct zijn legendarische woorden: " Hennnnieeeee !". Iedereen die Harm kent weet waar de klemtoon ligt. De camper staat er nog als we terug zijn op het kampeergebied. Tijdens het koken, het was wederom heerlijk, probeer ik het bloggen weer aan de praat te krijgen. Techniek en deze vakantie blijven een euvel wat elkaar continue opvolgt. Is a gelukt, loopt b weer vast. Nu een weggetje gevonden wat werkt waardoor jullie dit weer lezen.  Kan ik morgen dan nog wel bellen ?

Volg mij op social media: