Deze website maakt alleen gebruik van cookies om uw online gedrag op deze website te kunnen analyseren. Met deze gegevens zullen wij de website kunnen verbeteren ten doeleinde om u beter van dienst te zijn. Bij het achterlaten van een reactie, wordt naast uw ingegeven naam ook het ip-adres vastgelegd. Dit in verband om misbruik van deze functie te voorkomen. Wilt u meer informatie, kunt u een mail sturen naar info@lequin.nl. Let op: Wij geven uw informatie niet aan derden.

  • Afdrukken

Klaar voor de start

Na een paar stressvolle dagen met dokter bezoekjes voor de kleine Karsten, wat een timing, zijn we nu dan eindelijk op Schiphol. Nog een uurtje en dan gaan we boarden, het startschot voor de vakantie zal gaan klinken. Ik denk dat iedereen het gevoel wel kent; hebben we nu alles bij ons en moeten we wel 20 onderbroeken meenemen ? Mij kan het gestolen worden. Ook nu het wachten. Het duurt allemaal zo lang. Kunnen we niet via de Star Trek manier ? "Beam me up scotty !" Ooit ooit ooit wordt dat de nieuwe manier...maar meemaken... Nee.

Uitleg

Hé, wat gek een blog uit 2009 ! Inderdaad dit is misschien gek. Echter van onze rondreis in 2009 is er ook een blog gemaakt. Deze werd bij het aanpassen van het abonnement opgeheven en er was geen digitale back-up van. Met wat tructjes heb ik wat terug kunnen halen. Daarnaast is er een hard-copy back-up. Want buiten de teksten van het blog online worden gepubliceerd, gebruik ik de teksten ook altijd in het fotoboek wat ik maak. Dus..... dit is de start van het terugbrengen van ons USA-blog. Lees het verhaal en geniet van de avonturen van Harm, Hennie, Ingrid, Jesper, Karsten en ik in USA. Deze reis is ook een warme herinnering aan mijn overleden schoonmoeder. Zij overleed in november 2014 na een oneerlijke strijd tegen kanker.

 

Volg mij op social media: