Deze website maakt alleen gebruik van cookies om uw online gedrag op deze website te kunnen analyseren. Met deze gegevens zullen wij de website kunnen verbeteren ten doeleinde om u beter van dienst te zijn. Bij het achterlaten van een reactie, wordt naast uw ingegeven naam ook het ip-adres vastgelegd. Dit in verband om misbruik van deze functie te voorkomen. Wilt u meer informatie, kunt u een mail sturen naar info@lequin.nl. Let op: Wij geven uw informatie niet aan derden.

  • Afdrukken

Nog meer ideeën

Er zitten inmiddels al veel uurtjes op. Veel uurtjes op met vlogs kijken op Youtube. Het is zelfs zo erg dat de kinderen soms een beetje quasi geërgerd reageren als het rode vlak met witte pijl verschijnt op de huiskamer beeldbuis. Ondanks de ergernissen kruipen ze alsnog dicht tegen ons aan en kijken ze mee met de belevenissen van de vloggers in Maleisië. Als aangekondigd hier dus deel twee van de inspiratie, die wij hebben opgedaan door de filmpjes. Ook in dit deel weer food vloggers, zelfs twee, want daarvan kan je echt het allermeeste van vinden. Kijk de filmpjes en heb gelijk zin in de chinees of thai van om de hoek.

Martijn op reis

Deze vrolijke backpacker kwam ook voor tussen de zoekresultaten van ons. Het verbaasde mij enorm hoeveel reizen deze Nederlanders inmiddels al heeft gemaakt. Gewoon jaloers makend is het. Het verhaal is stereo-type, baan (docent Aardrijkunde en Maatschappij) opzeggen en gewoon gaan reizen. Iets wat ogenschijnlijk dus meer mensen doen dan je vooraf kan bedenken. Martijn heeft er voor gekozen om simpel te filmen. Gewoon met mobiel en zonder fancy editing. Hierdoor heb je direct het gevoel een medereiziger te zijn. Hij filmt alles lekker vanuit zijn optiek en verteld honderduit over zijn leuke belevenissen. 

Hieronder de platformen waar je ze kunt vinden:

Klik op de afbeelding voor de complete speellijst op youtube over Maleisië:

 Martijn op reis in Maleisië

copyright: Martijn op reis

Mark Wiens (Migrationology)

In Eerste inspiratie behandelde ik al Chopstick Travel / Luke Martin. Mijn vrouw verward Luke nog wel eens met deze food blogger Mark Wiens. De verwarring zit hem in de expressieve manier waarop beide mannen hun smaakbeleving laten zien. Bij Mark denk ik soms wel eens dat zijn ogen letterlijk van de smaken uit zijn ogen poppen. In onze filmreis zijn wij al eens vlogger tegengekomen die Mark zelfs nadoen en naar hem reffereren. Erg grappig de herkenning. Nadat Mark van de universiteit slaagde is hij naar Thailand gereist en woont daar nu ook. Vanuit deze basis reist hij Azië rond om ons duidelijk te maken dat daar toch wel het summum is van eten. Kijk de filmpjes en herken wat ik bedoel met zijn kenmerkende expressie.

Zijn afspeellijst op Youtube over de reis naar Maleisië:

Mark Wiens Travel for Food in Malaysia

copyright: Migrationology Mark Wiens Travel for food

 

Best Ever Food Review Show

Dat is nog eens een naam voor jouw food vlog. Gewoon de beste ooit zijn. Deze herkenbare snuiter, met zijn rode zakdoek om zijn hoofd, is misschien niet de beste zoals hij zichzelf wel profileert, Mark en Luke zijn namelijk niet beter of slechter, maar ook hij heeft weer een specifieke stijl. In Maleisië kiest Sonny (zijn naam) er voor om met een local op stap te gaan en op deze manier de speciale en unieke stekjes te vinden. In zijn filmpjes proeft hij echt alles. Daarbij geeft hij goed aan wat hij ervaart en proeft. 

De afspeellijst van Best Ever Food Review Show in Maleisië:

Best Ever Food Review Show in Maleisië

copyright: Best Ever Food Review Show

 

Oké, weer genoeg inspiratie voor vandaag. Op dit moment weet ik nog niet wat ik met de rest van de inspiratie ga doen, die ik gevonden heb. Over het algemeen begint het nu wel een beetje dertien in een dozijn te lijken. Heel misschien als ik nog leuke, aparte en eigenzinnige beelden tegenkom, deel ik die hier. Het nieuwe onderwerp doet zich nog niet aan en ik ben bang voor een writersblock. Het duurt nog zo lang. De voorpret is er niet minder om.... hé heb ik daar weer een haakje. Voor nu Selemat Hari

Tips:

  • Kijk door de verschillen van de vloggers wat zij jouw extra vertellen

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Volg mij op social media: