Deze website maakt alleen gebruik van cookies om uw online gedrag op deze website te kunnen analyseren. Met deze gegevens zullen wij de website kunnen verbeteren ten doeleinde om u beter van dienst te zijn. Bij het achterlaten van een reactie, wordt naast uw ingegeven naam ook het ip-adres vastgelegd. Dit in verband om misbruik van deze functie te voorkomen. Wilt u meer informatie, kunt u een mail sturen naar info@lequin.nl. Let op: Wij geven uw informatie niet aan derden.

  • Afdrukken

No Curry dit jaar

Soms heb je van die dagen dat je hart huilt, maar je verstand lacht. Vele discussie hadden we over het wel of niet afreizen naar Sri Lanka. Onrusten over de staat van het land hielden de gemoederen in huize Lequin een groot deel van het voorjaar 2022 in zijn greep. Dan is het soms het lot of noem het een wijze oom, die de beslissing voor je maakt. Dit keer heette de wijze oom 'Swiss Air'. Even iets meer dan een week voor vertrek, voorbereidingen waren vol in gang, werd onze vlucht (eerste deel daarvan) geannuleerd. En of het zo moest zijn, ja dan toch een lot, was er geen andere optie. Met de trein van Amsterdam naar Zurich, een door onszelf bedachte optie, kon alleen gelicht worden als er even bijbetaald werd. Maar die bijbetaling was te gortig.

De overgebleven optie om de gehele reis te annuleren bleef over en zo hadden wij op vijf voor twaalf geen vakantie meer. De boeking, gedaan bij eDreams, staat nu in afwachting van de terugbetaling. Aanraden om te boeken bij eDreams, doe ik niet. Kosten zijn dan vriendelijk en zeker als je op tijd boekt, maar in geval van problemen, is het lastig schakelen met deze online speler. Online chatten was de enige optie en na veel doorpushen en verleiden van de Chat Robot, kregen wij eindelijk na dagen een persoon aan de chat. Met echte naam. Deze naam deed mij vermoeden, wat ook klopt, dat de klantenservice volledig geoutsourcet is in India. Het hadden mijn Sri-Lankese nieuwe vrienden wel kunnen zijn. Ach ja, dan toch nog een beetje contact met het Aziatisch wereld deel.

Ik hoor de tranen nu al op het glaswerk van jouw telefoon vallen, want moeten wij nu weer een jaar zonder de reis proza van de familie Lequin. Nee. Nee. Nee. Dat kunnen wij jullie niet aandoen. Na geschakel. Na gezoek. En eerlijk waar, na wat getier. Hebben wij een rondreis kunnen vinden en boeken naar Albanië. Kijk maar snel en lees daar onze verhalen. We gaan weer enorm ons best doen.

Dus tot snel. 

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Volg mij op social media: