Deze website maakt alleen gebruik van cookies om uw online gedrag op deze website te kunnen analyseren. Met deze gegevens zullen wij de website kunnen verbeteren ten doeleinde om u beter van dienst te zijn. Bij het achterlaten van een reactie, wordt naast uw ingegeven naam ook het ip-adres vastgelegd. Dit in verband om misbruik van deze functie te voorkomen. Wilt u meer informatie, kunt u een mail sturen naar info@lequin.nl. Let op: Wij geven uw informatie niet aan derden.

Rondreis Maleisië 2019

copyright: Migrationology Mark Wiens

Er zitten inmiddels al veel uurtjes op. Veel uurtjes op met vlogs kijken op Youtube. Het is zelfs zo erg dat de kinderen soms een beetje quasi geërgerd reageren als het rode vlak met witte pijl verschijnt op de huiskamer beeldbuis. Ondanks de ergernissen kruipen ze alsnog dicht tegen ons aan en kijken ze mee met de belevenissen van de vloggers in Maleisië. Als aangekondigd hier dus deel twee van de inspiratie, die wij hebben opgedaan door de filmpjes. Ook in dit deel weer food vloggers, zelfs twee, want daarvan kan je echt het allermeeste van vinden. Kijk de filmpjes en heb gelijk zin in de chinees of thai van om de hoek.

copyright: The NYC Couple

Reis bepaald, Check ! Reis gepland, Check ! Reis geboekt, Check ! Inderdaad veel is al geregeld voor onze aanstaande reis naar Maleisië. Het geeft echt wat rust, want wij hebben nog wel een aantal maanden alvorens wij afreizen. Nu wordt er dan ook genoten van al het video materiaal wat op Youtube te vinden is. Onderschat het niet hoeveel er al op Youtube staat over het land. Je kunt er menig avondje mee bingwatchen. In dit blog worden een aantal vloggers behandeld. Nederlandse en internationale vloggers zijn voor mij al halve helden hoe zij de pracht en praal van het land beschrijven in hun vlogs. Opvallend is dat het thema 'FOOD' veelvuldig langskomt. En geloof me, als je op de bank zit te kijken, ruik je haast de kruidige maaltijden door de kamer vliegen. Omdat er zo veel is, nu eerst deel 1 van deze inspiratie.

Mensen die mij kennen, weten dat ik graag beelden maak van de reis. Waar het begon met foto, heb ik in Vietnam ook beelden gemaakt met een GoPro. Mijn vrouw wordt er soms een beetje zuur van als ik na een vakantie als Vietnam weken ondergedompeld ben in de napret van de vakantie. Beelden selecteren, bewerken, fotoboek maken, film editen etc. Het neemt nou eenmaal veel tijd in beslag. Ook dit jaar neem ik weer een arsenaal aan apparatuur mee om alles tot in de kleinste details vast te leggen. Dit jaar overigens weer een nieuwe stap gezet. Om beter te kunnen vloggen, ja we gaan dat dit jaar ook doen, heb ik een externe microfoon aangeschaft. Ach ja, er kan nog meer bij. Maar wat neem ik dan allemaal mee?

Hoe gaat wij het doen? Dat is altijd de vraag. Hieronder wordt uiteengezet wat wij op dit moment qua route en overnachtingen hebben staan. Zoals al in 'Voorbereidingen' aangegeven, hebben wij uit gemak en omdat wij met kinderen reizen, de hele route gepland. Alle informatie die er nu is zullen wij delen om iedereen informatie te verschaffen. In de voorbereiding op de reis hebben wij ook veel gehad aan de onmetelijke online informatie van blogs en vlogs. Let wel; Ik hoop niet dat wij door deze informatiedeling gestalkt gaan worden. Maar goed, dat zal wel niet, toch?

Het is weer de tijd van het jaar dat men zoekt naar de bestemming om de zuurverdiende centjes te spenderen aan een verblijf buitenshuis en landsgrenzen. Elk jaar is het altijd wel een discussie binnen het gezin, waar gaan we heen. Als deze dan is beslecht, gaat moeder de vrouw meestal op zoek naar een verblijf. In ieder geval bij ons in het gezin is dat de traditie. Maar dit jaar was het commitment om mee te denken en te werken aan de nieuwe bestemming groter. Wij hadden namelijk gezien de financiële middelen besloten om weer eens verder te kijken dan de Europese grenzen. Gezien de goede ervaringen met Vietnam (lees ook dit blog) was de keuze makkelijk gemaakt, Azië it is ! 

Instagram Posts van Lequin.nl over Maleisië